Iskalnik po produktih

 
 
 

Brezplačna dostava!

Standarden strošek dostave je 3 eur, naročila v znesku nad 50 eur vam pošljemo BREZPLAČNO.

 
 
 

SPLOŠNI POGOJI IN POGOJI POSLOVANJA

Nakupovalni portal papin.si upravlja podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p., Krmelj 96, 8296 Krmelj.

Ko obiščete naš nakupovalni portal ali preko njega kupujete, se smatra, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in pogoji poslovanja spletne trgovine papin.si in se z njimi strinjate, zato vam predlagamo, da jih skrbno preberete.

Z uporabo spletnih strani papin.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja spletne trgovine. TRENDINA, Bojana Zupan s.p. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti o nakupih v spletni trgovini papin.si.

PODATKI O PODJETJU:

Naziv in sedež: TRENDINA, Bojana Zupan s.p.

Naslov: Krmelj 96, 8296 Krmelj

Poslovna enota: Prodajalna PAPIN, Ljubljanska cesta 22, 8000 NOVO MESTO

Pravnoorganizacijska oblika: samostojni podjetnik posameznik s.p.

Datum vpisa v poslovni register: 01. 04. 1997, številka 31300-0028/97

s sprememb. št.: 316-06-00619-2011/2 z dne 22.6.2011

Matična številka: 1101668000

Davčna številka: 33510539

ID.ŠT. ZA DDV: SI33510539

Podjetje je na podlagi 1. odstavka 76. člena Zakona o davku na dodano vrednost, davčni zavezanec za DDV.

e-naslov: birob.zupan@siol.net

Telefon: sedež podjetja: 07/81 85 021

poslovalnica Prodajalna Papin Novo mesto: 07/373 16 67

Fax: 07/81 85 022

TRR: 0298 4009 1402 385

Pogoji poslovanja spletne prodajalne so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

TRENDINA, Bojana Zupan s.p. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na straneh papin.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike obvezujoče.

Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja, spletne aplikacije in ostale informacije v spletni trgovini so na voljo le v slovenskem jeziku. Dupuščamo možnost napak pri objavljenih opisih in cenah izdelkov. Za kakršnekoli informacije lahko pokličete v poslovno enoto Prodajalne Papin, Ljubljanska cesta 22, 8000 Novo mesto, vsak delavnik od ponedeljka do petka, med 9.00 in 19.00, in ob sobotah med 9.00 in 13.00, na telefonsko številko 07/373-1667 ali pišete na elektronski naslov birob.zupan@siol.net. Če vam na vprašanje ne bomo mogli ali znali odgovoriti, bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

V spletni trgovini papin.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in fotografije le-teh. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, je potrebno na fotografije gledati kot simbolične prikaze artiklov. Barvni odtenki in videz  lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelka. Kupec lahko odda naročilo le preko spletne strani papin.si.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti izdelka prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času po eletronski pošti.

 

 

1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

TRENDINA, Bojana Zupan s.p., ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani papin.si  in vanje vključenih vsebin. TRENDINA, Bojana Zupan s.p., si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani papin.si brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

TRENDINA, Bojana Zupan s.p. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh papin.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec artikla, kupljenega v spletni trgovini papin.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 5).

 

2. OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani papin.si  uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja TRENDINA, Bojana Zupan s.p., prepovedana.

 

 

 

3. ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh papin.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varovanju osebnih podatkov. Osebne podatke bo podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p., varovalo ter preprečilo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene poslovanja podjetja TRENDINA, Bojana Zupan s.p., preko spletne trgovine papin.si.

 

 

4. POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

Na spletni strani papin.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini.

Vse cene so v evrih. Prodajalec vsaki pošiljki priloži račun z imeni artiklov, cenami in skupnim zneskom z vključujočim standardnim stroškom dostave 3,00 EUR. V primeru, da znesek vašega nakupa presega 50 EUR, vam v celoti strošek dostave krije podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p. Vaša cena izdelka pa se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava po svojem veljavnem ceniku Pošta Slovenije.

 

4.a OPIS POSTOPKA NAROČILA

I.      IZBIRA SKUPINE IZDELKOV

S klikom izberete skupino izdelka, ki so prikazane v levem stolpcu.

II.      IZBIRA KATEGORIJE IZDELKOV

Po kliku na izbrano skupino se v levem stolpcu prikažejo kategorije izdelkov. S klikom na kategorijo izdelkov, se pojavijo pomanjšane slike izdelkov z osnovno ceno. Če je na voljo več kot 10 izdelkov, kot jih je naenkrat prikazanih na zaslonu, se na dnu strani prikažejo še ostale strani po katerih je možno listati naprej ali nazaj. Stran, na kateri se trenutno nahajate ni podčrtana. Izdelke lahko razvrščate po imenu, po ceni ali glede na njihovo pozicijo.

III.      IZBIRA ARTIKLA

S klikom bodisi na sliko izdelka bodisi na njegov naziv, dobite podrobnejše informacije o njem. Pri artiklih se nahaja možnost izbire količine, ki je sicer avtomatsko nastavljena na 1 in jo po potrebi spremenite, nekateri artikli pa imajo tudi možnost izbire velikosti (npr. lesene kroglice, slikarska platna). Polja, označena z zvezdico, so za nakup obvezna. S klikom na osnovno sliko, se bo le-ta povečala. Izbiro zaključite s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO. V primeru, da katerega od obveznih polj niste izbrali, vas bo sistem na to opozoril z napisom OBVEZNO POLJE.

IV.      POTEK NAKUPA

Ob kliku DODAJ V KOŠARICO, boste na zgornji desni strani v rubriki košarica videli, da sistem avtomatsko spremeni številko produktov v košarici in hkrati spremeni tudi skupno vrednost artiklov. Vi lahko tako nemoteno nadaljujete z nakupom in ko želite nakup zaključiti, kliknete NAROČI, po želji pa lahko tudi izpraznete košarico s klikom IZPRAZNI KOŠARICO.

V.      ZAKLJUČEK NAKUPA

V prvem primeru, ko se odločite za zaključek nakupa in tako kliknete NAROČI, bo sistem prikazal vsebino vaše košarice, kjer lahko še vedno spreminjate količino naročenih artiklov in jih po želji tudi odstranite iz košarice.

Nato izpolnete vsa obvezna okenčka s svojimi podatki, ki so označena z zvezdico. Najprej izberete način plačila in način dostave. Pri načinu plačila lahko izbirate med plačilom po povzetju in plačilom po predračunu. Če se odločite za plačilo po povzetju, boste ob dostavi plačali tudi strošek Pošte Slovenije za kupnino po njihovem veljavnem ceniku. V primeru plačila po predračunu pa boste od podjetja TRENDINA, Bojana Zupan s.p. prejeli elektronsko sporočilo z navedenim zneskom za predplačilo in številko transakcijskega računa, na katerega nakažete znesek nakupa. V tem primeru se izognete stroškom Pošte Slovenije (za plačilo po povzetju) in podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p., vam naročeni material pošlje takoj ob prejetju nakazila.

Pri načinu dostave lahko izbirate med možnostjo osebnega prevzema ali dostave po pošti. Pri osebnem prevzemu v poslovni enoti Prodajalna Papin, Ljubljanska cesta 22, 8000 Novo mesto, nimate nikakršnih stroškov dostave. Plačilo lahko ravno tako izvedete po predračunu ali ob prevzemu blaga. Pri dostavi preko Pošte Slovenije pa velja zgoraj naveden način plačila.

Nato izpolnete rubriko z osebnimi podatki, kjer je potrebno navesti ali ste fizična oseba ali podjetje, navedete tudi svoj naziv, ime in priimek, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov. V primeru, da želite pošiljko prejeti na drug naslov obkljukate ŽELIM DOSTAVO NA DRUG NASLOV in tako izpolnete podatke o novem naslovniku. Po želji lahko dodate tudi svoj komentar k naročilu.

Na koncu je potrebno še obkljukati, da se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in ponovno kliknete NAROČI. S tem korakom ste uspešno zaključili svoj nakup in sistem vam bo avtomatsko poslal elektronsko sporočilo o potrditvi naročila, v katerem bodo navedeni vsi naročeni artikli, njihova količina, cena in celotna vrednost vašega nakupa z upoštevanimi popusti in stroškom dostave.

To je obvestilo, da ste naročilo izpeljali pravilno. V primeru, da je vendarle prišlo do kakšne napake v naročilu, nam čim prej pošljite elektronsko sporočilo na birob.zupan@siol.net ali pa nas pokličite na 07/373-1667 ob delavniku, da bomo lahko takoj ukrepali, preden naročeno odpošljemo.

4.b BREZ TVEGANJA DO ŽELENIH IZDELKOV

Da boste zagotovo dobili izdelke, ki jih želite (v pravih barvah in količinah) natančno preglejte naročilo. Izbor in vnos podatkov pa lahko popravite:

-          pri pregledu košarice, kjer lahko dodate ali izbrišete izdelek, ter popravite količino naročenega,

-          pri končnem pregledu naročila, kjer se lahko še enkrat vrnete v košarico in uredite naročilo,

-          v skrajnem primeru nas o napaki obvestite na naše kontaktne podatke in potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Vse izdelke, ki so na zalogi, pošljemo iz našega podjetja v roku 7 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Če izdelka ob naročilu ni na zalogi, o roku dostave kupca obvestimo takoj ob prejemu naročila oziroma najkasneje v roku 3 dni. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji. Strošek dostave je 3 eur (velja samo ob nakupu do 50 EUR). Nad 50 EUR vam strošek dostave v celoti krije TRENDINA, Bojana Zupan s.p. Strošek dostave se sicer obračuna k naročilu, kar je zavedeno tudi ob koncu naročila in navedeno na računu.

Pošta Slovenije si obračuna provizijo od zneska kupnine po svojem ceniku. Pošiljko boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate ob prevzemu pošiljke. Če vas takrat ne bo doma, vam Pošta Slovenije pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na pošti vas bo pošiljka čakala še 15 dni. Vrednost pošiljke plačate skupaj s stroški poštnine.

Stroškov dostave pri vrnitvi ali menjavi izdelkov ne povrnemo.

Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo izključno samo na področju Slovenije.

Naročilo v spletni trgovini papin.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko v času do obdelave naročila spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker izdelka ni na zalogi. V tem primeru vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni. V vsakem primeru vas bomo kontaktirali.

TRENDINA, Bojana Zupan s.p., bo potrjena naročila na papin.si  obravnavalo kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno oziroma do našega obvestila, kdaj  bodo naročeni izdelki odposlani in kdaj lahko pričakuje prejem.

TRENDINA, Bojana Zupan s.p. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani papin.si.

Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.

 

 

 

 

5. VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

Skladno z določili 43. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov birob.zupan@siol.net, ne da bi mu bilo potrebno navesti razloge za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Naslov za vračilo blaga prodajalcu: TRENDINA, Bojana Zupan s.p., Krmelj 96, 8296 Krmelj.

Izdelek, s katerim niste bili zadovoljni, vam lahko zamenjamo ali vrnemo kupnino. Za vračilo kupnine nam sporočite številko vašega osebnega računa. Vračilo bo podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p. vrnilo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, ga takoj reklamirajte pri dostavljalcu Pošte Slovenije in nas o reklamaciji obvestite na birob.zupan@siol.net. V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, nas tudi o tem takoj obvestite. V tem primeru bomo izdelek zamenjali ali vrnili vaš denar.

 

6. PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav se lahko kupec s ponudnikom poveže telefonsko na telefon 07/373-1667 ali po elektronski pošti birob.zupan@siol.net. Ponudnik bo v roku 3 delovnih dni potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

 

7. CENE

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.

Roki veljavnosti morebitnih akcijskih ponudb v spletni trgovini so navedeni v spletni trgovini papin.si.

Cene za posamezne artikle torej veljajo ob oddaji naročila, v času pred in po tem, se cene lahko spreminjajo (tudi ob napačnem vnosu v bazo spletne prodajalne). Vse cene so navedene v evrih (EUR) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Navedene cene v spletni prodajalni so nepreklicne in veljajo samo ob naročilu preko spletne prodajalne, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni prodajalni in poslovni enoti prodajalne.

 

8. NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI papin.si

 

Spletna trgovina papin.si ponuja sledeče možnosti plačila: plačilo po povzetju in plačilo po predračunu.

Plačilo po povzetju

V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Poleg kupnine boste morali poštarju plačati tudi stroške Pošte Slovenije po njihovem veljavnem ceniku za prenos kupnine.

Plačilo po predračunu preko banke

V primeru izbranega načina plačila po predračunu, vam bo podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p., poslalo elektronsko sporočilo, v katerem bo naveden znesek vašega naročila in podatki o transakcijskem računu podjetja, na katerega nakažete znesek vašega nakupa. Podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p., vam bo naročene produkte odposlalo takoj, ko bo prejelo plačilo.

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last TRENDINA, Bojana Zupan s.p.

 

 

 

9. PAKIRANJE IN DOSTAVA

Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Cena dostave znaša 3 EUR. Ob nakupu nad 50 EUR, stroške krije TRENDINA, Bojana Zupan s.p.

Pri plačilu po povzetju vam pošta zaračuna provizijo za odkupnino po njihovem veljavnem ceniku.

Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo najkasneje v 7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali po telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

 

10.  DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga iz zaloge je 7 delovnih dni.

 

11. NAKUPNA POGODBA

Nakupno pogodbo hranimo na sedežu podjetja in vam jo lahko pošljamo na pisno zahtevo. Svojo zahtevo nam sporočite na naslov: TRENDINA, Bojana Zupan s.p., Krmelj 96, 8296 Krmelj, Slovenija, s pripisom Nakupna pogodba.

Nakupna pogodba je v slovenskem jeziku.

 

12. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje TRENDINA, Bojana Zupan s.p. se zavezuje, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam ali na katerikoli drug način zlorabljeni.

Varovanje potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako poslujemo v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Podatki na straneh

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.